View Single Post
Old 17 Apr 2009, 07:08   #1
halebardul
Guru

halebardul

Send a message via Yahoo to halebardul
Cazul Cinemagia vs. Pauline Kael

Va place sa va jucati?
Haideti sa ne jucam de-a Tribunalul.
As fi scris chiar la topicul Tribunal daca nu aveam nevoie sa creez si poll-ul. Daca le puteti uni si sa ramana pollul, just do it.

Carevasazica, avem de discutat cazul Pauline, pe care il stiti cu totii. Profitam de perioada ei de bannare pentru a putea vorbi linistiti despre ce s-a intamplat.

Avem nevoie de:
- un procuror, cineva care sa acuze, cred ca cel mai bine ar fi StefanDo, ca reprezentant al partii vatamate. Daca Stefan se recuza poate numi pe altcineva (de ex Suspect de bizar, redmen etc) Sau Pitbull?
- un avocat al apararii, care sa tina contactul pe mail/mess cu Pauline si care sa-i pledeze cauza. O propun pe Corinka, daca vrea (in plus are si experienta in drept) Sau cine se mai ofera: bre, buticut, chambord etc
- un judecator, l-as propune pe Liviu sau Judex (are si numele potrivit)
- publicul va vota in polluri - va rog atentie la clone! Votul este secret, am avut grija sa debifez optiunea de a se face vizibil cine a votat.
- eu voi fi grefier voi incerca sa fiu cat mai impartial.
evident, am dreptul si eu ca oricare alt user de aici sa apar ca martor al acuzarii sau apararii.

Faptele:
In seara zilei de 15 aprilie, invinuita Pauline Kael a adresat invective la adresa numitilor Pitbull, in principal, dar si Dragomara, illotempore2002, Suspect de bizar si redmen, timp de mai bine de 4 ore, pe topicul Reprosuri pentru moderatori, dar si in alte topicuri. Aceleasi fapte s-au reluat si in ziua urmatoare, pe 16 aprilie, seara, in principal impotriva lui Pitbull.
Fapta contravine regulamentului acestui forum, drept urmare acuzata a fost intr-un final bannata, pe 16 aprilie ora 22.55.

acum urmeaza ca procurorul sa-si tina pledoaria de acuzare si sa pretinda daune de la inculpat si pedeapsa care i se cuvine (sau nu).
Vor urma pledoaria apararii, audierea martorilor celor doua parti, deliberarea si anuntarea sentintei.

Mama ce misto joc! Va bagati?
Daca e ceva ne-conform cu realitatea semnalati si corectez.

V-as ruga ca, dupa ce reglam ce mai e de reglat, dupa inceperea procesului la fiecare postare sa puneti la inceput calitatea in care vorbiti: procuror, avocat, martor al apararii, martor al acuzarii, victima, victima colaterala etc. OBLIGATORIU!

Last edited by halebardul : 17 Apr 2009 at 08:54.
halebardul is offline   sendpm.gif