Pai ei sunt cei care au ajuns sus. Au primit roluri bune si le-au jucat bine, in consecinta lumea ii considera printre cei mai buni actori. Nici mie nu-mi place cand cineva imi impune o idee, dar aici nu e cazul, pentru ca parerea mea despre ei e proprie si mi-am format-o vizionand multe filme, nu citind critici sau ceva de genul.
Sunt de acord cu tine ca unii fani confunda rolul cu actorul, dar asta se intampla la publicul general care vede Twilight si zice ca rolul nu stiu cui e genial (apropo nu am vazut filmul asa ca s-ar putea sa fie

). In schimb atunci cand e cu adevarat un rol bun, interpretat bine de catre actor, acel actor e considerat unul bun. Cu cat sunt mai multe astfel de roluri cu atat valoarea lui creste si isi castiga dreptul de a fi considerat unul dintre cei mai buni. Ca ar fi putut fi si altii acolo e ghinionul lor ca nu au avut oportunitatea sa joace un rol prin care sa-si arate adevarata valoare.
Scuze ca am uitat sa raspund la intrebare. Nu o consider cea mai frumoasa din lume si pe langa asta nici nu m-ar interesa daca ar fi