Originally Posted by illotempore2002:
esti de acord ca ar mai fi multi alti actori care pusi in rolul Godfather ar fi putut juca foarte bine?
|
Da. De altfel daca ai fi citit mesajele mele anterioare nu ai mai fi trebuit sa intrebi.
Originally Posted by Liviu-:
Cate roluri memorabile au ei si cate are Keitel? Intr-adevar si el e un actor bun, dar nu poate fi comparat cu ei, nu din cauza ca n-ar fi actor la fel de bun, mai degraba din cauza ca nu si-a ales rolurile la fel de bine sau poate nu a avut opurtunitatile lor.
|
Originally Posted by illotempore2002:
eu chiar cred ca oamenii nu fac distinctia dintre interpretarea unui rol si rolul in sine, personajul.....cand joci un personaj misto, carismatic, intr-un film de buget urias cu o promovare extraordinara de milioane de dolari, e garantat ca vei avea succes (poti fi si mediocru ca actor, rolul te va salva). e acelasi lucru cu o femeie care imbracata in haine de casa arata banal dar pe tocuri si in rochie de seara , super aranjata, se transforma intr-o femeie foarte atragatoare (desi ea e medie ca frumusete).
nu cred in de Niro, nu cred in al Pacino, cred in personajele lor, acolo sta geniul, in ce spune, ce face, ce cuvinte foloseste, ce temperament are etc....
|
Sunt zeci de filme cu bugete uriase si personaje carismatice care nu au avut succes, iar interpretarile lor au fost ignorate sau catalogate drept mediocre. Treci cu vederea prea usor faptul ca rolul e bun atunci cand e interpretat cum trebuie. Dar pana la urma daca Pacino si De Niro nu sunt actori buni, atunci Harvey Keitel de ce e? Ce te face pe tine sa-l consideri un actor bun?