View Single Post
Old 16 Apr 2009, 15:41   #16
Liviu-
Film Dissection

Liviu-

Originally Posted by illotempore2002:
sincer, de Niro ma calca pe nervi rau detot. impreuna cu Al Pacino. nu pt ca nu ar fi buni ci pt ca ma simt intoxicata de fetele lor. nu s-a tras nici o basina la holiud fara ei. sa ne mai lase sa traim, ma bucur ca au imbatranit si nu le mai vad fetele. genul asta de "monstri sacri" mi-au intoxicat copilaria...parintii mei si parintii tuturor copiilor care vbeau tot timpul de cat de extraordinari sunt deniro si al pacino....de Harvey Keitel am auzit abia acum cativa ani, vreo 4. si mi se pare mult mai real, parca nu a fost niciodata un produs atat de comerical ca ceilalti (ca reclamele la vopseaua loreal care e buna dar proasta), nu m-am simtit agresata de numele lui, desi a jucat in filme foarte mari si a lucrat cu cei mai mari regizori.

Pe buna dreptate vorbeau parintii tai de Pacino si De Niro. Cate roluri memorabile au ei si cate are Keitel? Intr-adevar si el e un actor bun, dar nu poate fi comparat cu ei, nu din cauza ca n-ar fi actor la fel de bun, mai degraba din cauza ca nu si-a ales rolurile la fel de bine sau poate nu a avut opurtunitatile lor. Nu te obliga nimeni sa le vezi filmele, dar cu siguranta daca nu le-ai vedea ai pierde unele din cele mai bune interpretari ale cinematografiei...
Liviu- is offline   Reply With Quote sendpm.gif