View Single Post
Old 16 Apr 2009, 13:55   #10
illotempore2002
Guru

illotempore2002

Originally Posted by kafka dementu:
Cum ar fi sa aflati ca arhicunoscutul M. scorsese nu are nici un premiu oscar pentru regie???
In ceea ce priveste cazul sau ..Academia m-a dezamagit..cred ca nu mai e necesar sa va reamintesc colaborarile sale cu DE NIRO si filmele care au iesit...Tazi DRIver, Mean Streets, raging bull, Goodfellas...sau mai recent.....filmele care au scos adevaratul sange de actor din L Dicaprio....care sincer sa fiu nu-mi pacea ft mult inainte sa vad ,,Gangs of New York,,......

cred ca am creat un subiect pe care am putea discuta ani de zile...fiecare film a lui Scorsese

astept opiniile voastre

Robert de Niro ca Robert de Niro, dar sa nu uitam ca multe dintre filmele de inceput ale lui Marty il scot la rampa pe Harvey Keitel Care face un rol de dement inselator foarte convingator in Alice doesn't live here anymore. Alte filme in care apare minunatul Harvey sunt celebrul Mean Streets (film cat se poate de biografic despre cartierul Little Italy din New York, unde a crescut si infruntat viata Sorsese), I call first si inclusiv Taxi Driver (tre' sa recunosc ca eu personal nu mi-l amintesc in rolul din Taxi Driver, poate stiti voi unde apare si ce rol are?)

am ramas surprinsa de Keitel in Alice doesnt live here anymore pt ca in mintea mea, Keitel e personajul distrus din Bad Lieutenant. in Alice, rolul pe care il joaca pare sa fie un Bad Lieutenant mai tanar cu 20 de ani, la fel de furios, frustrat, cu nervii la pamant, agresiv, inselator. Ma intreb daca nu cumva Ferarra l-a ales pe Keitel tocmai ca urmare a prestatiei din Alice...prea seamana personajele.

Una peste alta, Scorsese nu e genul meu de creator de filme, dar ii admir dedicatia si ambitia, cand te gandesti ca taica-su era croitor iar maica-sa casnica (parca).
illotempore2002 is offline   Reply With Quote sendpm.gif