Originally Posted by Leonard:
e superb 2 Days in Paris. o adaug pe Julie la regizoare talentate.
Pauline, mi-au plăcut cam la fel de mult şi Holy Smoke şi The Piano, doar că le-am văzut la interval de timp foarte mare: pe ultimul acum 6 ani, iar Holy Smoke acum vreo săptămînă. mi-e mai proaspăt în minte, de aia l-am trecut primul. îmi tot revin obsesiv unele imagini în minte: Harvey Keitel în cele două ipostaze: cea de "The Wolf" (ca şi în Pulp Fiction: omul care rezolvă orice problemă) din prima jumătate a filmului şi cea de la final cînd se tîrăşte prin deşert îmbrăcat în rochie roşie şi plîngînd. iar Kate Winslet îmi place din ce în ce mai mult.
|
De acord cu tine.De ce nu intri mai des pe forum,ai o cultura vasta si e placuta prezenta ta,fara stridente.Te mai deranjeaza imaginea ,culoarea?
Revenind la subiect,eu trebuie sa revad"Holy Smoke",l-am cam uitat,dar stiu ca mi-a placut mult(tin minte scena cu Kate goala urinand

,cu Harvey plangand nefericit...)
Daca ai timp,recomanda niste filme de dragoste,(si cel din avatarul tau)e un topic,cu iertare ca am zis candva ca nu-mi plac filmele"lacrimogene"(cred ca ma refeream la celel de duzina,americane).
ON

in cate mi-amintesc si Jodie Foster a cochetat cu regia.