View Single Post
Old 15 Apr 2009, 21:09   #12
illotempore2002
Guru

illotempore2002

iti zic io care a fost spilu cu BB, a fost ca Brad Pitt devenea din ce in ce mai frumos glumesc, mi-a placut Benjamin dar paleste pe langa Slumdog.

Daca ar fi sa numesc 3 motive pt care SM e ok pt mine acestea ar fi:
1. are un scenariu foarte complex, legaturile sunt foarte foarte foarte justificate si credibile si inteligibile intre personaje, evenimente personale si sociale, psihologia personajelor, adica totul se imbina perfect ca intr-un mecanism bine conceput; ca sa rezum - un scenariu greu, abundent in personaje si intamplari dar in care nu exista nici o fisura
2. modul de expunere a vietii "vagabondului". in mod clasic am fi avut viata lui povestita fie de el insusi, fie de cineva care il fileaza si il urmareste pretutindeni orice ar face, fie povestita de alte personaje...ce mi se pare inedit aici este ca viata personajului principal este povestita prin intermediul raspunsurilor la intrebarile de la concurs.....I find that cool enough
3. cadrul general in care se desfasoara totul: India, un taram care a exercitat si exercita o atractie anume pt foarte multa lume. inca mai visez sa ajung acolo, nu ma deranjeaza cu nimic saracia lor, mizeria, mancarea extrem de iute 9stiati ca li se pune ardei iute, foarte iute, in biberoanele cu lapte bebelusilor - in ideea sterilizarii?)

peste aceste 3 motive mai am si altele desigur, dar mai ziceti si voi,
illotempore2002 is offline   sendpm.gif