Thread: Tribunal
View Single Post
Old 14 Apr 2009, 23:27   #15
Neuptolem
Banned

Neuptolem

Originally Posted by Pitbull:
Originally Posted by Neuptolem:
prejoasa
Ups!
(Mesaj decis înainte de a vedea replica paulinä)
E atât de genial, încât mi-l revendic.
Il bag într-un scenar. Sau prozä. Sau ceva.

PREJÓS adv. (În loc. adv.) Mai prejos = în inferioritate faţă de cineva sau de ceva; mai puţin, mai slab, mai prost decât... – Pre2 + jos.

Dictionar: Dictionar de antonime
Prejos ≪ presus

Nu inteleg de ce anume va amuzati. Cuvantul e folosit corect dpdv gramatical. Gresit era "presus", in contextul meu, cum a zis si Halebardu'.
Ori "gafa" mea provine de la faptul ca Pauline cea ne-xxx (bravo ei! fetele cuminti sunt o raritate in ultimul timp) a interpretat ca "prejos" ar avea conotatii sexuale. (?). Adica, pre-jos, ca sta jos aplecata si o suge, sau ce? Minte de adolescent plin de cosuri, ce sa spun?!

Doream sa transmit asta: ca Dragomara nu e cu nimic inferioara a 80% acestui forum, si credeti-ma, am fost f indulgent cu voi si destul de exigent cu ea, ganditi-va ca "restul" de 20% sunt mai presus decat ea, dar voi imi dovediti contrariul, voi, "Elita", Dragomara nu e cu nimic inferioara niciunuia dintre noi, e pur si simplu plictisita de acest forum. Reamintiti-va ce a scris la Dragobeticele din 2008 cand a luat dvd-uri.

Si chiar daca as fi gafat cu adevarat (dpdv gramatical), gafa mea ar fi fost atat de geniala incat, in acel context, interpretarea perceputa nu elimina intelesul dorit, initial. Toti au inteles ca i-am luat apararea.

Si la urma urmei Dragomara a recunoscut ca e nimfomana, care-i baiu? lol
E sanatos sa faci sex, e bolnav sa vezi sex acolo unde nu e sex, my opinion.
Neuptolem is offline   Reply With Quote sendpm.gif