mai sunt intrebari care, in mod misterios, nu sunt clarificate de Romania.
Daca Voronin sustine ca provocatorii (cei care au pus steagul Ro pe Presedintia Moldovei, cei care au dat cu pietre, etc,) sunt agenti romani de ce serviciile noastre de informatii nu dau dezmintiri oficiale si nu dezvaluie adevarata identitate a acestora?
Sunt multi provocatori ale caror identitate, cred eu, poate fi descoperita lesne, pt ca inregistrarile video sunt mai mult decat graitoare. Sunt aproape sigur ca daca SRI si SIE si-ar pune mintea, ar fi relativ usor ca ele sa descopere CINE sunt acei provocatori (cel mai probabil sunt agenti Voronino-Kaghebisti) si sa le indice identitatea, ca sa raspunda acuzatiilor lui Voronin.
Cum? pai simplu, nimeni nu spune ca noi n-am avea informatori in Basarabia (fiecare student basarabean la Cluj e un potential informator SIE/SRI, e lesne de inteles). Deci identiatea provocatorilor, cred eu, s-ar putea descoperi printr-o munca relativ standard si relativ scurta a serviciilor noaste si niste zoomuri reusite pe niste softuri pe care le are si serviciul de informatzi kirghiz.
Si totusi, tacere...
In privinta batailor, se pune intrebarea cum intreaga si democratica Europa Unita asista impasibil la aceste abuzuri. Daca aceste lucruri s-ar fi intamplat in Kosovo sau in Georgia, (unde occidentalii au interese) Amnesty International, CEDO, si diverse "societati de atitudine civica si dr.omului"- adica cele bazate pe pe legea lui om - sunt om cu tine esti om cu mine- ar fi urlat ca din gura de sarpe. Despre bataile lui Voronin, nimic!
Moldova nu intereseaza pe nimeni. Parerea mea din ce vad e ca asta e adevarul.
E un fel de forsaken-land (economic si geostrategic) care intereseaza doar oligarhia voroniana, baietii din comitet de la Kremlin si babele gagauze si rusofone din Dubasari. cam atat.
Last edited by Floydman : 14 Apr 2009 at 11:34.
|