Originally Posted by Suspect de bizar:
am zis că-i singura useriţă ce a fost banată,paremise că tu mi-ai explicat o dată cum îi treaba cu banarea userilor de gen feminin.
|
Nu e o "treabä", si nu se referea strict la bannare. Vorbeam despre adaptabilitate si comunicare, în conditiile ultimilor doi-trei ani pe forum, si demonstrasem cä, în mare, useritele s-au acomodat îndeajuns de bine ca sä nu poatä fi considerate o "problemä" (sub nici un aspect).
Faptul cä e "singura useritä bannatä" e irelevant (si nici nu cred cä e real; se prea poate ca si alte userite, märunte, anonime, neobservate, sä fi fost bannate în timp, pentru spam, trollisme, etc.; nu are nici o importantä.)
Pentru topicul täu de-aici, trebuie sä-ti stabilesti criterii relevante, nu jucärii. Altfel, putem descoperi jdemii de "unicate", de pildä:
- Keepwalking: singurul user care si-a schimbat nickul (în "Proletar"), iar dupä trecerea la vB a revenit la cel vechi
- Cristian Stasi: campionul trollismului, ca timp, numär de conturi, fanatism, etc.
- Pitbull: cele mai multe mesaje
- Suspect de Bizar: cea mai cu susunjos viziune politico-social-culturalä.
- Nume si Marx: liderii fanatismului antialsian.
- A.L.S.: conducätorul fanatismului antinumismarxist.
- Eufrosin: ayatollahul cre(s)tinismului homofob-antisemit-rasist-fundamentalist.
- Ixulescu: cele mai multe avataruri schimbate în timp.
- Ygreculeanu: cele mai multe semnäturi schimbate în timp.
- Zetovici: cele mai putine mesaje (aici pot candida mii si mii cu zero mesaje; câstigätorul se trage din cäciulä).
Originally Posted by Suspect de bizar:
Originally Posted by Pitbull:
Off-topic:
Suspy, "îi" e un colocvialism ardelenesc. Il folosim în graiul oral, si de banc. In scris, corect e/este: "e, este".
|
Nu mia-m dat seama.
|
Acum tia-i dat, da?