Thread: Alex Leo Serban
View Single Post
Old 13 Apr 2009, 19:22   #112
Dragomara
Banned

Dragomara

Send a message via Yahoo to Dragomara
Lol

Originally Posted by Alex Leo Serban:
regret sincer k postul acesta a luat o turnura... sa-i zicem bizara; nu am vrut decit sa dau un link la o intrebare dspr lansare :o
eşti încă în viaţă, moral este ca oasanalele să se aducă numai celor dispăruţi, nu crezi?! puţină modestie n-ar strica, nu că ar fi prea mulţi care s-o apreciezi pe-aci. de regretat tb să fi regretat acum mai bine de-un an, atunci când te-ai luat total aiurea de mine, pentru ireconciliabilul motiv că te rugasem să scrii cu toate literele. dacă-am putea întoarce timpul mi-aş şterge contul atunci.
nu te supăra pe mine, nu sunt rachiunoasă, nu te invidiez, dimpotrivă te înţeleg şi-ţi plâng de milă, însă nu mă pot abţine să nu afirm că dumneata nu posezi organul cu care să simţi regretul, mă rog, asta dacă nu care cumva să-ţi fi făcut vreun transplant între timp. te rog frumos să nu mi-o iei în nume de rău, însă util, cel puţin dpdv financiar ar fi să te pormovezi în faţa celor care ştii că TE citesc şi / dau dau banii pe cărţi. pari disperat după celebritate, şi zău dacă cred că eşti. şi acum îmi amintesc cea mai modestă formulare pe care mi-a fost dat să o citesc vreodată "legea al cărei nume am onoarea să-l port". îmi pare rău că numai ştiu despre ce mare matematician e vorba. e de la vin. în următoarea viaţă promit să fiu total antialcoolică. încă o dată te rog să mă ierţi.
Dragomara is offline   Reply With Quote sendpm.gif