Thread: Nick-urile
View Single Post
Old 13 Apr 2009, 12:07   #5
Pauline Kael
Banned

Pauline Kael

Cand am intrat pe forum(regret ca n-am intrat mai demult),voiam un nick cu care sa atrag atentia,ceva din lumea filmului.Am ales-o pe tanti Pauline Kael pt ca era femeie si e critic de film,destul de controversata,criticata pt subiectivismul ei si pt vulgaritatea nelipsita de inteligenta cu care critica filmele ,regizorii,actorii. Nu e perfecta,asa ca nickul a fost o autoironie,o gluma,nu pretind si n-am cum sa am cultura ei cinematografica,desi cu multe din parerile ei nu sunt de acord.
Avatarele sa ni le discutam,si p-astea,daca tot suntem aci,merge si asta.
Prima data am avut-o pe Marlene Dietrich cu o tigara in gura,pe urma pinguinul din Madagascar care scria in jurnal"Day 3,begining to suspect this in not Antarctica"...Am avut afisul desenat la Dark Passage cu Lauren Bacall si Humphrey Bogart pe el( pt ca un ex semana cu el si eu cu ea), asta pe care-l vedeti acum cu Marylin,Tony si Jack din Unora le place jazzul, va zic altadata de ce...Pt ca ea e dorita,blonda si sexy,si are doi prieteni buni,unul posibil gay,sau bi),si celalalt desi e travestit e iubitul ei...E f interesant. Si am mai avut ,putin,un Van Gogh autoportret cu urechea taiata,dar aia de la Plai cu boi i-au desenat una si au scris acolo"Happy new ear",si o pagina din comicsul Watchmen.Sunt nestatornica si avatarele noastre ,nickurile ne spun despre noi ce ne place,ce nu si cum am vrea noi de fapt sa fim,exact ca in faza subconstienta a viselor....(freudenisme)

Last edited by Pauline Kael : 13 Apr 2009 at 12:13.
Pauline Kael is offline   Reply With Quote sendpm.gif