Originally Posted by hellsteed:
Era o intrebare interesanta aici, topicu' putea demara de voie dar nimeni nu s-a incumetat.
Omul sufera. probabil a fost parasit. No offense (asa se scrie?), toti am trecut prin asta.
Raspunsul meu va fi cat se poate de simplu, pragmatic si cu maxima de eficacitate daca se poate numi astfel: NU POTI, s-o uiti. Daca a fost Cea Mai Cea, nu poti. Ai putea totusi sa reduci trauma
la zero daca intalnesti o Alta Cea Mai Cea care Asta sa fie CHIAR Cea Mai Cea Pe Bune. De multe ori e f greu ori aproape imposibil dar viata m-a invatat ca nimic nu e imposibil, o poti intalni pe Alta Cea Mai Cea, sansele sunt mai mari decat ai crede. Problema se pune in inside, daca tu vrei asta, cu adevarat. In subconstient te poti prabusi in ceva nefiresc, sa nu-ti mai doresti sa ti-o scoti din cap desi esti constient ca iti face rau. Whatever, experienta mea personala poate e irelevanta..totul tine si de starea de spirit a perioadei, de maturitate, de inteligenta, noroc, determinare, reloadarea psihoului, socializare, samd.
Cel mai bun plan de atac e urmatorul: Lasa suficient timp sa treaca pana cand nu mai conteaza, nici pt tine, nici pt ea. Dar nici prea mult timp, de ex: 10 ani, prea mult. Apoi revii si o prinzi intr-un moment de slabiciune, te rebagi cu ea, cica "relatie de durata determinata ca n-aveti ce face". Apoi o lovesti la tinta: i-o tragi cum nu i-a mai tras-o nimeni vreodata pana la ora aia. Si ai uitat-o, garantez!
Macar pa net sa fiu Don Juan, ce mama naibii!