Originally Posted by corinka:
Originally Posted by Pauline Kael:
La multi ani de Florii! Lacramioara,Margareta,Panseluta,Violeta,Narcisa,Vi orica,Viorel,Crina,Florica,Floricica,Florina,Flori ,Cami,Camelia,Codrut,Codruta,Narcis,Florin,Florian .
La multi ani mamei mele,sa fie sanatoasa.
|
Sa-ti traiasca mama si sa fie sanatoasa si fericita!
De anul asta de Florii si eu imi sarbatoresc ziua numelui de familie [il port doar de anul trecut].
Originally Posted by Pauline Kael:
Cum ati petrecut azi(adica maine ,duminica)?Ati mancat ,adica gatit peste?(la cuptor cu vin alb si smantana ,o nebunie)
|
E dezlegare la peste, nu si la smantana. Mie imi place cu usturoi si lamaie. Yummy! Incercati file de pangasius.
|
La multi ani,Cori!
Ai nume frumos de familie ,asadar...Si multi ani fericiti inainte in familie,tot ce va doreste sufletelul.
E,am gresit,am pus si smantana sa fie mai bun.Da' ador si usturoiul si lamaile si toate.De pangasius n-am auzit,dar la noi aci,e o pastravarie cu nsite aratari vii de poveste de ti-e mai mare dragul sa le privesti si p-orma sa le aduci acasa sa-ti miroasa mainile a crima de peste
E scumpa mancarea de post,salate nu stiu de care,castraveti,rosii,ulei de masline,etc,sa fie si sanatoasa si de calitate.Asa,cu o omleta, un iaurt scapi mai usor
Pitbull,vii pe messu' ala? Sau o lasam pe altadata?
Ai zis da.