View Single Post
Old 11 Apr 2009, 23:46   #222
corinka
Dancer in the Dark

corinka

Originally Posted by Suspect de bizar:
Ai dreptate din nou.Io n-am căutat niciodată scuze,deşi sunt credincios n-am ţinut post niciodată.Bunică-mea în schimb ţine tot timpu' post,şi iitrecută de 70 de ani şi foarte slabă.Nu înţeleg bătrânii că ar trebui să-i lase pe cei mai tineri să ţină post,nu să se slăbească pe ei,ş-aşa bolnavi.

Eu nu am auzit sa se imbolnaveasca cineva din cauza postului. Bolnavii si femeile insarcinate sunt, intr-adevar, scutiti de post, dar daca nu ai probleme, postul e chiar sanatos. Eliminand carnea din alimentatie pentru o perioada ne mai curatam organismul.

Sustinea cineva la un moment dat ca mancarea de post este scumpa. Nu-i adevarat. Pateul din soia nu e mai scump decat cel din carne, iar cartofii sunt printre cele mai ieftine alimente. Sunt nspe mii de retete de post. Eu nu sunt mare gospodina, nu ma prea am cu gatitul, dar stiu sa fac supa sau ciorba din diverse legume [tot schimb ingredientele pentru variatie]. Am mai facut tocanita de cartofi, soia, legume. Retete sunt si pe net, nici nu costa mult ingredientele si prepararea, doar ca nu prea am eu timp si chef.
corinka is offline   Reply With Quote sendpm.gif