View Single Post
Old 09 Apr 2009, 09:46   #46
Floydman
Guru

Floydman

judecand mai la rece, distrugerile din Chisinau de alaltaieri par trase la indigo cu ce s-a intamplat in 13 iunie 1990. Manualele KGB au ramas aceleasi. De-a dreptul nemodernizate.

de fapt intregul scenariu din 7 aprilie 2009 pe care mi se pare ca Voronin si ai sai l-au tesut seamana cu acele evenimente, mai putin venirea minerilor, de care la Chisinau n-a fost nevoie.... Sau faza a fost ca Moldova nu detine o masa de oameni care sa fie manipulata ca minerii...

Voronin a lovit mai multe tzinte. A discreditat studentii idealist-reformisti transforamndu-i intr-o banda de descreierati beti de sange....pfff...... A convins UE ca Moldova nu e interesata de structurile europene, complacandu-se in instabilitate politica. A multumit satrapii de la Moscova. A lovit crunt in opozitie ai carei lideri probabil se vor confrunta cu dosare penale pentru tentativa de lovitura de stat. A aratat Romaniei pisica stricand relatiile diplomatice. (Eu as fi expulzat si eu pe toti diplomatii moldoveni, ca sa le arat ca nu ne pot lua la pret de 3 lei bucata, indiferent ce fac la ei in amaratul ala de stat artificial al lor)

Daca vreti o parere sincera, pt ca de dovezi va dati seama ca nu poate fi vorba, mi se pare din ce in ce mai evident ca printre studenti erau agitatori care au cauzat majoritatea distrugerilor la cladirile de stat din Chisinau.

iata si o analiza pertinenta, cu care eu sunt de acord.

http://revistapresei.hotnews.ro/stir...ul-moldova.htm

Last edited by Floydman : 09 Apr 2009 at 09:55.
Floydman is offline   Reply With Quote sendpm.gif