View Single Post
Old 07 Apr 2009, 20:25   #24
Judex
Banned

Judex

Nu. Am auzit de el, e cu aia blocati in lift. Am sa-l vad.

On topic:
Quote:
• Preşedintele Partidului Liberal Democrat din Moldova, Vlad Filat, a negat că puterea şi opoziţia ar fi ajuns la un acord privind renumărarea voturilor. Ambasadorul Republicii Moldova la Bucureşti a fost rechemat pentru consultări. • După-amiază, pe sediul Preşedinţiei fluturau drapelele R. Moldova, României şi UE. • O femeie a decedat marţi în incendiul din clădirea Parlamentului din Chişinău, a anunţat aseară televiziunea publică din R. Moldova. Numărul răniţilor ajunsese aseară la 80, potrivit unui post tv privat local. • După ce au circulat zvonuri că preşedintele moldovean în exerciţiu, comunistul Vladimir Voronin, ar fi fugit, acesta a apărut la televizor după-amiază cu o declaraţie potrivit căreia acţiunile protestatarilor lor sunt bine organizate şi bine plătite. Partidul Comuniştilor a denunţat o "tentativă de lovitură de stat" la Chişinău. • Anterior, adjunctul ministrului rus de Externe, Grigori Karasin, a declarat că Rusia este "îngrijorată" de violenţele care au fost "provocate" în Republica Moldova. De altfel, singurul care l-a felicitat pe Voronin pentru victoria electorală a fost preşedintele rus, Dmitri Medvedev. Iar liderul comuniştilor din Rusia, Ghenadi Ziuganov, acuza că în spatele protestelor se află serviciile secrete occidentale. ● Manifestantii au patruns in Parlament. Fortele de ordine s-au retras din cladire ● Corespondentul Jurnalului National la Chisinau, Vitalie Calugareanu: Providerii deconecteaza utilizatorii de la internet. In curand n-o sa mai am acces pentru a va informa ● Se trage cu gloante de cauciuc O parte dintre protestatari pleaca... Probabil de frica! Se pregateste o interventie in forta! Se vad oameni cu cagule! ● Fortele de ordine avertizeaza parintii sa-si retraga copii din Piata Marii Adunari Nationale ● Protestatarii au ocupat Presedintia ● Doi politisti decedati in incidente ● Exista zvonuri ca va urma o interventie a armatei ● Politia a blocat drumurile de acces catre Chisinau ● Un mort din randul protestatarilor ●
Judex is offline   Reply With Quote sendpm.gif