Morarul a amutit; iatä cum fu:
Originally Posted by Ioan T. Morar:
Hai sa intru si eu la voi pe blog sa vad cit de democrati sinteti daca voi sustine acolo ca esti oligofren. Dar b[iat bun. Vrei?
|
Originally Posted by Pitbull:
Be my guest! Ripostäm pe fatä, virulent, dar cu argumente - nu bägäm gunoiul
sub pres (cu exceptia spammerilor si a trollilor - ceea ce nu e cazul!)
Mihnea aka Pitbull
|
Domnule,
Nu tin minte sa ne fi cunoscut. Nu te-am invitat pe blog sa scrii magarii.
Nu-ti vei face trafic la mine. Suferi ca blogurile voastre vi le cititi
intre voi. De aia intri pe alte bloguri.
|
Mult stimate si distinse!
Nu stiam cä e nevoie de "invitatie" ca sä scriu pe blogul lu' matale!
Fii bun si catä de pricepe: ceea ce-am zis eu ("I.Q.-ul nu e punctul lui forte" si "nu e un gânditor") nu e nici "mägärie", nici echivalentul epitetului "oligofren", ci doar o constatare decentä: nu esti inteligent. In schimb, ti-am recunoscut calitätile pe care le-am putut constata: esti simpatic, pitoresc, patriot si sentimental. Ce vrei acum, sä väd la tine NUMAI calitäti???
Pe bune, erai mai simpatic la DIVERTIS - färä ironie!
(Desi lacunele mansardice se simteau încä de la filmele alea asa-zis "comentate", noaptea târziu, când veneau alde Mesaros si Radu Feldman Alexandru pe post de invitati speciali...)
Succesuri îti doresc!
Pupici,
Mihnea aka Pitbull
|
Acum am vazut cine esti, am dat o cautare. Scuza-ma, trebuia sa vorbesc mai
respectuos cu tine. , mare scenarist si regizor. Esti bun. Tine-o tot asa!
|
Nu sunt nici "mare", nici cine stie ce "bun" - si nici consecvent la modul absurd, s-o "tin tot asa" (vorba aia: "numai boul e consecvent").
Retine o vorbä în care cred:
- Omul inteligent învatä din propriile greseli.
- Inteleptul învatä din greselile altora.
Intelept stiu cä nu sunt.
Inteligent...? Sper, dar niciodatä nu voi conteni a mä îndoi.
Ai grijä sä nu te autoincluzi în categoria a treia - a suficientilor care nu învatä niciodatä, Ioane!
Alles gutte!
M aka P
|
Face Radu Gabrea un film dupa romanul meu Lindenfeld. Poate vorbesc sa-i duci tu cafele la filmare, ca vad ca asta stii sa faci, ca secund! :-)
PSIn schimb, tu esti inteligent dar nu ai pic de talent, esti mediocru, nu ai simt artistic, esti plat si neinteresant, plicticos. Fara ironie, se intelege
|
Regret, Gabrea e cam terminat... "Der Gekopftke Kahn" e o mediocritate calofil-snoabä, si nici filmele anterioare nu prea i se tin - de aproape 40 de ani încoace. Sorry, n-am timp sä-i dau lectii, si oricum e prea bätrân si rigid ca sä se mai recicleze - deci, cärticicul lu' matale nu si-a gäsit transpozitorul optim pre ecranule...! So sad...
In rest, mä amuzä cä treci la atacuri personale vorbind despre ceea ce nu stii - cum se cheamä asta? Ignorantä, nu?
Greu era sä-ti recunosti greseala! "Da, fratilor, Basarabia mä doare la fel ca pe voi, si m-a luat gura pe dinainte! Imi cer iertare!" Da' nuuu - noi suntem infailibil, nu-i asa...?
Of, of, of, Ionele, of... Ce sä mä fac eu cu tine? Imi dai o idee?
(Da' mai originalä ca aia cu cafelele, bitte schön...)
Pa si pu!
M aka P
|