Thread: Noua Cinemagia
View Single Post
Old 05 Apr 2009, 00:39   #71
mirodoni
Guru

mirodoni

Send a message via Yahoo to mirodoni
Mulţumesc, Pitbull.
Să ştii că am căscat ochii mult şi bine, dar nu era niciun Welcome, Mirodoni, că vedeam eu Private Messages. M-am logat din nou şi acum se vede.
Asta pentru că eu mă logam automat, ceea ce nu s-a mai întâmplat după schimbarea formatului. Faptul că puteam totuşi intra pe topic folosind Post Reply mai mult m-a derutat. Pe de altă parte, lucru cel mai important, atunci când ştii că există ceva, cauţi până găseşti, dar în acest caz mă îndoiam că funcţia respectivă mai există.
Nu ştiu de ce te miră pesimismul meu, în comparaţie cu optimismul tău.
Pe strada ta a ieşit soarele şi ţi-a venit apă la moară. Pe când la mine e invers. Nu ştiu dacă ai văzut filmuleţul. Pe strada mea a ieşit apa, şi la moară mi-a venit soarele şi-a secat izvorul.
În timp ce tu eşti mulţumit de noile filme româneşti, eu nu sunt, în timp ce tu ai şanse să faci din nou film, eu nu am. Mai trebuie să-mi bat capul şi cu noul format Cinemagia! Era depăşit cel vechi? Cine l-a depăşit? Nu mai era modern? Se prea poate, să se facă altul, modern. Dar trebuie să fie prietenos. Chiar este aşa de greu de priceput că nu poţi citi pe fond alb strălucitor, decât cu greu şi dacă asta ţi-e meseria sau eşti tânăr, rânduri de 200 de semne cu scris minuscul? Acum, dacă Forumul Cinemagia seamănă cu toate celelalte, mai puţin prietenia, nu mai e depăşit? E modern?
Evident că supărările mele sunt altele, aici voiam să intru să mă destind, ca tine. Când colo…
Cu meticulozitatea-ţi cunoscută mi-ai despicat textul fix în 4. Ai omis, nu ştiu de ce, un lucru important: un rând de ziar online are doar 55 de semne şi sunt multe fotografii color care diminuează strălucirea ecranului.
Pitbull, n-aş vrea să rămâi cu impresia că mă războiesc cu tine.

Last edited by mirodoni : 05 Apr 2009 at 08:47.
mirodoni is offline   Reply With Quote sendpm.gif