Ei lasa....asa primeam si eu scrisori in posta de la persoane "avizate" care cica stiau ca am probleme in familie si erau dispuse sa imi trimita carti care sa ma ajute. Sa ii spui cuiva ca are probleme in familie si dificultati,mai ales in zilele noastre e ca si cum i-ai spune unui copil de 3 ani ca stii ca ii plac dulciurile...si mai ales daca avea si o fatza de om batut de soarta, nu era greu de "citit".
"Hipnoza" e ca si treaba cu persoanele care "nu sunt fotogenice", ca o justificare a anti-talentului fotografului, in acest caz ca sa mascheze naivitatea persoanei respective. Exista hipnoza evident, nu se pune problema, dar nu oricine poate sa o faca si nu oricui. Eu tot cred ca a spus asta sa se scoata, sa nu pice chiar asa de fraiera. Asa spuneau si femeile insarcinate...ca un glont "incarcat" cu un spermatozoid le-a lasat asa, ca sa nu marturiseasca faptul ca ele de fapt au mers din floare in floare si sa se faca de rusine

.E verificata varianta lor,nu se poate face asa ceva.
A incalcat regula nr. 1: niciodata nu-i arata ce si cat ai la tine. Am vazut la stiri ca un batran din zona i-a lasat pe niste tineri sa intre in casa, parca tot de la dezinsectie pretindeau a fi. And guess what: l-au saracit cu 40 de milioane...ce bine o duc unii

...sau ma rog,o duceau.
Cuvantul cheie cand dai peste asemenea oameni: NU! Sau ignore...
La fel fac si cu batranii care ma intreaba una alta pe tramvai/autobuz, ca altfel daca ma iau in vorba cu ei, incep sa imi spuna povestea vietii lor si sa imi prezinte arborele genealogic al familiei, de parca m-ar interesa.
Cand am fost in Franta am dat de niste vanzatori ambulanti de culoare...de fapt ei au dat de noi. Incercau sa ne prosteasca sa cumparam lanturi...mie mi-au pus unul si in poala sa-l ating,ca stateam pe trepte,dar m-am tinut tare. Nu,nu si nu!
Eu nu las pe nimeni strain in casa fara vreo autorizatie scrisa. Daca vin de la "dezinsectie" o sa le cer pur si simplu sa imi arate hartia,legitimatia si spray-ul sau ce au la ei...nu e mare lucru sa-l miros.Bine,asta nu inseamna ca nu voi fi vreodata fraierita,you never know,dar sper sa o tin tot asa.
Si mie tot asa mi s-a rupt inima de unul...am fost doar martor,nu indraznesc sa ma bag in jocurile lor, ca altfel se leaga de mine daca incerc sa influentez deciziile participantilor.
Haha ce viata linistita am...pana acum mi s-au cerut doar bani,mancare si participare intr-un joc alba-neagra. Acum cativa ani eram mai generoasa,mai dadeam cate 10.000 de lei cersetorilor,dar nu mai fac asta de cand se lauda unul pe tramvai ca avea buzunarele pline si ne scoate hartiile de 100 si 500 de mii :o...