Ba a fost naivä.
Cu tiganii nu te pui!
Zici "da, da!" si mergi!
Nu-i lasi timp pirandei sä te hipotizeze/scamatorizeze.
La întoarcerea de la Geneva, anul trecut, sub ochii mei, la Nädlac, unui nefericit din Lugoj care fusese-n Franta sä vândä ziare i-au fost suflati la alba-neagra toti cei 300 euros câstigati (datoria pentru drum si ceva pentru familie).
Mi se rupe inima - dar prostia costä!
Originally Posted by Suspect de bizar:
Eşti obosit în staţie,vine o ţîgancă îmbrăcată bine la tine(ţîgancă de mătase se zice la noi) şi te-ntreabă de u cursa unui autobuz,că nu-i din oraş,îi zici cum şi ea zice că îi pare bine că i-ai vorbit frumos,că o mai vorbit cu cineva şi acel cineva a sictirit-o,şi spune că vrea să te răsplătească.
|
Traducere: VREAU SA TE FRAIERESC, TOLOMACO!
(Suspy, persoana aia dragä tie e picatä din lunä! Regret, dar a meritat-o!)
Şi îţi dă o aţă verde,să o înozi de trei ori,şi s-o pui în palmă,şi dacă deschizi şi îi înodată atunci ea te minte,şi dacă nu ea îţi spune adevăru'.Cum necum o deschizi şi nu-i înodată,
|
Prestidigitatie elementarä.
te pune să îţi pui banii şi bijuteriile într-o foaie pe care o leagă cu respectiva aţă şi te pune s-o pui în buzunar,după care merge la o maşină cu numere de Anglia(avea şi volanul pe dreapta) în care erau trei gabori si merge.Deschizi şi vezi că înăuntru sunt vreo două ghiuluri de alamă/bronz.
|
Dumnezeule - cât de cretini pot fi unii???
De când începe să vorbeascăcu tine te hipnotizează,persoana în cauză aşa a păţit,doar târziu şi-a dat seama,şi uimitor că făcea tot ce-i zicea ţîganca.Şi la rugămintea poliţiei am scris,căci au mai avut plângeri şi o zis să le spunem la toţi pritenii,cunoştinţele,rudele etc.
Doamne bate-i pe ţîgani.
|
N-a fost nici o hipnozä. Hipnoza existä, e realä, dar nu asa se aplicä. A fost o combinatie de iluzionism, intuitie, manipulare, sugestie si prostie a victimei.