Nu este deloc plăcut să te zbaţi, să munceşti, să cauţi, să te agiţi, şi, când ceri părerea asupra rezultatului, să vezi că mulţi, cam prea mulţi, strâmbă din nas. Greşeala provine din faptul că nu ai întrebat dinainte. De ce trebuia o schimbare de formă? Probabil pentru că aşa a vrut patronul, şi nu se discută. Dar dacă tot trebuia făcută, măcar să fi fost la fel de bine, dacă nu mai bine.
CineMagia era ceva aparte, acum arată ca oricare ziar online. Poate că aşa trebuie să arate. Problema este că numai arată, de utilizat e mult mai greu. De citit e groaznic.
De exemplu, în ziarul GÂNDUL, un rând are 55 de semne, faţă de 105 la Cinemagia. Textul este însoţit întotdeauna de fotografii color care micşorează foarte mult strălucirea ecranului.
Nu ştiu cum se mai intră pe mesaj privat, nici al meu, nici al altora, probabil trebuie să fac nişte cursuri postuniversitare.
Evident că nu se va reveni la vechiul format, e o problemă de orgoliu.
Mi-am mai scris pe undeva părerea, nu ştiam de acest topic. Cred că ne vom obişnui, obişnuinţa e a doua natură. Primii 20 de ani e mai greu.
E trist cât de puţini români au mai rămas în ţara asta…
Originally Posted by Mirodoni.
|