Originally Posted by Pitbull:
- ALS sä nu mänânce niciodatä supä de perisoare, ciuperci si savarine cu 36 de ore înainte de a se loga pe forum.
- Marx si Dragomara sä posteze doar la distantä de minimum trei mesaje între ei, dar nu si vinerea.
- Nume sä träiascä sub protectia lui Alexandru Panduru, care sä nu-si facä user pe forum timp de sase ani de-acum încolo.
- Neuptolem sä-si scrie toate mesajele cu "a" în loc de "m", "k" în loc de "e", "bubi" cu rol de prepozitie, conjunctie si interjectie predicativä, un blanc în locul oricärei vocale si douä blancuri în locul oricärei consoane.
- ALS si Daciana Sârbu sä se consulte prin SMS-uri ori de câte ori väd cä afarä e searä.
- Marx sä deseneze portretul lui Fred Flintstone ori de câte ori vede cä înäuntru e dimineatä.
- Pauline Kael si Illotempore2002 sä nu mai comunice decât clipind din ochi în morse.
- StefanDo sä solutioneze toate litigiile scriind comuicatele în pinguini.
- ALS sä n-o invite niciodatä pe Dragomara la cofetäria din Rädäuti Prut, iar nota de platä sä fie acoperitä de Eufrosin, cu bon de decontare de la Patriarhul din Constantinopole.
- Judecätoria Sectorului 1 sä emitä mandat de arestare preventivä pe 30 zile pentru Gigi Becali.
- România sä fie bine si tot românul sä prospere.
|
loool :shock: Am ras, ce draq sa fac? Ca tot romanu cu simtu' umorului.. Cam multi de "
sa", nu?
Acum serios. Pitbull, ma dezamagesti. Am incercat sa ajut acest forum, e o incurcatura delicata intre acesti useri si sa-i impaci pe toti n-ai cum, ei sunt mai infantili ca mine, comportamentul ii da de gol. Crezi ca ma deranjeaza "raspunsul" tau?

Nu-s deloc motivat sa-mpac pe nimeni, grija asta n-o am eu...macar am incercat, nah, "
'cercarea moarte n-are".
Continuati bairamul!
Sincer, nici pe mine nu m-ar incanta o iubire de-asta totala si multi-useri asa, sa ne tinem toti in brate si sa ne plangem si radem pe umere...bleah! E mai bine sa-ti faci dreptate cu armele, no?