View Single Post
Old 02 Apr 2009, 01:56   #4
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Hee, hee, hee - uite cine-a mai venit pe la noi! Torquemada Vadim Becali!
Dar ia priviti ce-am gäsit pre neeet...!!!
http://elucubratie.wordpress.com/200...sin-crestinul/
Pentru cui i-e lene sä urmeze linkul, iatä esentialul:

elena udrea, on March 19th, 2009 at 11:48 pm Said:

Vesti din blogosfera )
Adevarata identitate a acestui Eufrosin este:
- Nicolae Zeriu, 42 ani, Cluj-Napoca, inginer mecanic, 2 plozi.
Sprea the word!

...Si câteva comentarii siNpatice:

tizul, on March 20th, 2009 at 9:38 am Said:
Mai, da’ activ ie omu’- e peste tot, altermedia, nationalist, ortodoxie, ce mai, mishuna k raia, nu scapi usor de el!
E scuzabil pentru idei, e om cu facultate si e din Napoca domne, fieft dacic, get-beget! :-) )
NU stiu ce dreacului se-ntampla, da’ cum dai de unu’, c-un pic de scoala si de origine dintr-o zona d-asta, c-un pic de unguri, cu ceva povesti nationaliste la cartea de istorie, parca-i lovit cu leuca-n cap, sanse maxime sa abereze cu sarg despre neam si religia noastra stramoseasca…

catalin232, on March 20th, 2009 at 9:47 am Said:
Ce nu stiti voi este ca omul este un fan al relaxarii politicii de port arm , adica el doreste ca in Romania sa fie exact ca in State , orice sarit de pe fix sa se duca la magazinul de arme ca la supermarket si sa isi cumpere arma , vezi-doamne daca populatia are acces la arme rata infractionalitatii va scadea….asadar pe langa nationalism , religie , propaganda , mai adaugati si ca este fan Rambo

Messa, on March 20th, 2009 at 10:36 am Said:
Eeeew…
Pacat, la 42 de ani consideri ca omul e trecut prin viata… si ca i-a venit mintea la cap. Credeam ca e un pustan in deriva… iar o arma in mainile unuia ca el e ceva chiar periculos.

catalin232, on March 20th, 2009 at 10:40 am Said:
Eu consider ca totusi trebuie scuzat , dupa cum spunea a trait ceva ani buni in State .. are circumstante atenuante .. tu daca te-ai caza la un spital de boli nervoase poti spune ca vei iesi sa natos/sanatoasa de acolo ? )

elena udrea, on March 23rd, 2009 at 9:34 am Said:
Hehe, cum sa nu stim Cataline, ce, ne crezi d-aia cu dial-up? Sigur ca stim, ia priviti-i pledoaria pentru “cultura armelor - un lucru bun” si pentru “un sport minunat ca vanatoarea”! Si fiti atenti cum matura cu el pe jos toti cinemagistii, in frunte cu Pitbull ala! )
http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95035

catalin232, on March 23rd, 2009 at 10:47 am Said:
Vaaaiiiii ! Acum fie vorba intre noi , oricat as fi fost de agasat , deranjat , siderat … etc .. nu as fi putut sa ies cu baioneta corp la corp … cam prea de mahala totusi ce s-a scris acolo , indiferent daca are probleme sau nu la mansarda , totusi trebuie sa te respecti in primul rand pe tine daca ai pretentia sa faca si altii acelas lucru , iar pentru asta nu trebuie sa te cobori sub limita bunului simt.
Dar , cand cauti suficient de mult si neobosit , vei gasi ceva sa iti satisfaca “pohtele” sinistre

Messa, on March 23rd, 2009 at 3:20 pm Said:
Catalin, a citi ce scrie Eufrosin e ca si cum te-ai uita la Stan si Bran - aia distrug o masina si pe tine te pufneste rasul dar te si enervezi…

sorin renato, on March 24th, 2009 at 7:58 pm Said:
elena udrea, te implor, zi-mi cum ai aflat numele psihopatului! chiar vreau sa-l cunosc, sa-l sterilizez o tzara!

* * *

L.E.
Bäi, nu se poate!:eek:
Am dat un Google "Nicolae Zeriu", acum cä i-am dat de capät... E un cosmar, bolnavul s-a-ntins pe net ca pecinginea... Cäcäläu-Märia-Ta de texte dement-isterice, prin cele mai infecte kur-papier-uri...
Apropo, dacä are 42 de ani, înseamnä cä-i näscut în '67! Decretel în toatä regula - Pui-de-Ceausescu scrie pe curu' lui!

Last edited by Pitbull : 02 Apr 2009 at 02:09.
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif