Thread: Trailere
View Single Post
Old 31 Mar 2009, 21:05   #138
buticut
Guru

buticut

Originally Posted by redmen:
Seamana Johnny Depp cu John Dillinger asa cum seamana Puff Daddy cu Dalai Lama.Saracul de el ... a fost dat pe mana militiei de o curva originara din Romania.

Johnny clar nu ii seamana atat de bine precum Warren Oates, desi are un aer de Dillinger.

Dillinger era sarmant si carismatic,insa departe de a fi o frumusete. La 30 si ceva de ani cand a murit,arata ca de 40+.Mi se pare ca Johnny prinde bine esenta personajului - din ce am vazut, Dillinger-ul sau e precum cel descris in carte,cu toate manierismele lui. E mai important sa te transformi si sa te pierzi in personajul interpretat din punct de vedere emotional,sa il intelegi, decat fizic.Nici cu J.M. Barrie sau Joe Pistone nu prea seamana,insa pe ambii i-a interpretat cu o naturalete deosebita.

Pauline, a aparut deja un CAM la Monsters vs Aliens .Si au inceput si filmarile la The Rum Diary,dar nu cred ca te intereseaza...

Last edited by buticut : 31 Mar 2009 at 21:18.
buticut is offline   Reply With Quote sendpm.gif