31 Mar 2009, 14:25
|
|
Novice
|
ANTI-stoia
Pt. corinka: ti-am zis asa, referindu-ma la poza postata de tine, cu personajul interpretat de Uma Thurman, in Kill Bill-vol.1, “mireasa”. daca intri in sectiunea Castigatori, din Concursuri, poti vedea ca Petre Alexandru Adrian a castigat luni 23.03 (o invitatie la CinemaPro), miercuri 25.03 (o invitatie la H.Multiplex) si vineri, 27.03 (o alta invitatie la CinemaPro). Si cu asta, inchei acest subiect, mi-ajunge!
Pt. redmen: nu am facut decat sa-ti raspund la obiect (poate putin cam dur) la cele doua idei exprimate de tine.
Pt. Pauline Kael: se vede ca nu te pricepi la fotbal, daca te iei dupa culorile cu care scriu:rolleyes: … dupa cum ai aflat deja din titlu, sunt anti-stelist (in general); si, ca sa stii exact, dinamovist (in special):cool: .
Pt. HAHALEbardul: nu ai inteles nimic din ce scrisesem mai sus. si, precum Pauline, ma confunzi amarnic. vad ca tu faci parte din masa isterizatilor de fenomenul berbekalian, la mare moda acum in Romanica. Oare ce te-ai face daca ar disparea brusc pastorul Jiji:o ?!? Eu, unul, as fi foarte fericit!
Ciao!
|
|
|