View Single Post
Old 30 Mar 2009, 20:52   #8
john_gotti
Novice

john_gotti

Thumbs down redmen, esti cam... paranormala!

eu spun una, tu intelegi alta...:eek: in primul rand, nu am plans (ca doar nu sunt muiere) ca nu am castigat, doar am semnalat absurditatea situatiei ca cineva sa castige de 3 ori intr-o saptamana, capisci, gurule (si tu, "mireaso")? de asta si cred ca regulamentul ala nu e cel mai bun si ar putea fi schimbat... daca ramane la fel, asta e, doar nu o sa pun matura in doliu:rolleyes:
in al doilea rand, prin ce spui tu la P.S., ma cam pui pe ganduri...:confused: adica daca eu o sa tot particip la concurs (cum o sa si fac ) si o sa treaca, sa zicem, saptamani, luni de zile, si nu o sa castig niciodata, atunci e limpede, chiar si pt orice mare guru, ca e ceva necurat la mijloc!:mad: eu, deocamdata, acord prezumtia de nevinovatie
si altceva, ce legatura are situatia asta cu a fi sau a nu fi nu-stiu-ce forumist?!?:confused: mare vrajeala si cu acest FORUM, ce sa-ti povestesc (de parca ar fi Academia Romana, clubul inteleptilor)...
in incheiere, sper, in sfarsit, ca a inteles toata lumea ce obiectii am avut de semnalat si sa punem punct acestei discutii. ciao!
john_gotti is offline   sendpm.gif