lista ta cam e si a mea, insa cum ziceam si la muzical imi plac biografiicele lu todd haynes, the libertine a fost dragut pentru j.depp si a fost facut si binisor, imi plac si-astea romantate gen quills - si ca tot am zis de quills opus lu shine - ce rol face omu asta si il duc si mai departe in the life and death of peter sellers...
ar mai fi..prea..cun care si-au depasit conditia de simple biografii, gen ale lu eisenstein, andrei rublievu, raging bull sau elephant man
chaplin iar a fost dragut
my left foot si in the name of the father cu daniel day lewis
the basketball diaries cu di caprio cand era el mic inainte sa se tampeasca cu titanicu noroc ca si-a revenit (as mentiona si total eclipse din motive pur subiective) si ca tot am ajuns la gay sa vb si de wilde cu un stephan fry superb
ar mai fi finding neverland ca e un regizor care stie ce inseamna frumos si poate par nebun dar mi-a placut si modigliani (iar motive pur subiective) plus obiective(joaca andy garcia genial)
ajungand si in istoria recenta mi-a alaturi de persepolisu mentionat de tine a fost si le scaphandre et le papillon
venind si mai aproape mi-a placut into the wild a lu neica sean penn chiar mai mult decat grizzly man a lu herzog.
si waltz with bashir a fost excelent
desi multe mai trec granita...tot..imi plac, a da si ca tot am vorbit pe unde pe aici de el, jcvd cu jean claude van-damme
|