Originally Posted by Bogdan.Andro:
Mai întâi am auzit vorbindu-se despre ALS. Apoi am citit câteva articole de-ale lui. Părea un tip care le-ntorcea bine din condei, nu pot să neg. Cred că şi acum o face chiar mai bine. Însă când am intrat pe forum m-am îngrozit descoperindu-i caracterul. Nici acum nu-mi vine să cred virulenţa, repulsia şi deloc seducătorul limbaj pe care le împrăştia în unele topicuri. Cred că există oameni care îl citesc cu plăcere, dar nu-l cunosc ca om, nu-i ştiu caracterul. Şi e mai bine aşa. Ce rost are să afle cititorii ce limbaj degradant ia locul pe forum stilului atât de savuros din Dilema Veche şi ce înjurături de mahala înlocuiau metaforele atât de reuşite din unele din textele sale ? Toate aceste extreme la aceeaşi persoană. Greu de înţeles. A fost dificil să trec peste caracterul său execrabil (pe care l-am înţeles din numeroasele sale mesaje din acest forum; nicidecum din alte surse), însă, la urma urmei, e o prostie să judeci scriitorul din unghiul alcoolului, vorba aia avem o grămadă de beţivani care au scris dumnezeieşte, şi nici criticul de film din prisma caracterului. Totuşi, un lucru este cert, textele lui ALS nu par să sufere din cauza caracterului său urât.
|
Pai hotaraste-te,are un caracter execrabil? Cine esti tu sa-l judeci? Te-a injurat pe tine fara motiv? L-ai vazut in realitate? Ne intereseaza viata personala? Pe forum nu e ca in realitate,in realitate oamenii se mai cenzureaza.
Si inchei cu ideea ca scrie bine.Atunci ce rost are sa-i mai diseci comportamentul? Mai ales ca aici e loc de joaca?
Chiar imi placea cum scrii,dar se vede ca n-aveti loc(desi forumu-i gol) de oameni inteligenti,cu simtul umorului etc,si care nu accepta trasul de sireturi cu oricine,chestiile ofensatoare de orice fel.
Chiar ca e trist si nu prea are la ce sa se intoarca.Desi sunt si multi admiratori,pariez ca mult mai multi decat cei care il invidiaza.Si acestia sunt toleranti,care isi vad lungul nasului,si f cultivati.