Originally Posted by StefanDo:
cazut in dizgratie la hollywood?
cand in urmatorul lui film se inghesuie nicole kidman, naomi watts, anthony hopkins si josh brolin (ca sa amintesc doar actorii nominalizati sau castigatori la Oscar) e destul de riscant sa spui asta
una dintre favoritele mele in scoop (un film mai degraba de citit decat de vazut): in scena "inecului", Sid (Allen) ii spune unei Sondre (Johansson) deja salvate de hugh jackman: "I was in the lounge, I heard you drowning, I finished my tea and scones and came immediately!" 
|
Pe bune,nu mai e in preferintele criticilor,nu e vorba (doar) de controversata sa viata personala.Filmele lui sunt considerate prea europene,de aceea a ales in ultimul timp sa filmeze mai mult in Europa..Probabil ca a fost o criza trecatoare,dar good old Woody nu mai e ce a fost nici macar in replici.
Btw,Tarantino (nu imi spuneti ca fata de Woody Tarantino e nimic,ca nu va cred)a spus ca Allen habar n-are de ce spune in replici ,ca bluffeaza.Si nu era invidie,urmeaza exemplificari.
E usor sa gasiti replici idioate,deloc ironice sau subtile

Tot respectul pt actorii de mai sus,mai putin pt Kidman,in ultima vreme.Oscarul l-a luat pt nasul fals si mai ales,pt lipsa de talent partiala.