Originally Posted by StefanDo:
acest topic a devenit inutil
o sa-i las lui neuptolem dreptul la o ultima reactie (matura, sper), dupa care am sa-l inchid
|
Merci, redmen! Una din cauzele temperamentului meu e ca azi am renuntat sa mai trimit scenariul pt HBO. Am ajuns cu el la nivel de treatment si acolo a ramas incropit. Am motive bine intemeiate in a renunta sa-l mai continui. Mai multe, poate, in atelier. Asta urmand dupa circul de pe acest forum, dupa eliminarea vechiului forum indragit de multi si dupa inca o "experienta" din spatele culiselor. Dar realitatea sumbra e cu totul alta, legat de concursul de scenarii.
Gengar, esti fenomenal! Am lesinat de ras cu prietena in urma citirii mesajului tau. Deci, vezi, fetele pot fi dragute.... Cateodata. Stiu ca Pauline Kael ma place, asta ar fi unul din motivele pt care nu am jignit-o niciodata pana acum asa cum a facut-o ea. La Multi Ani de Anul Nou!
@ StefanDo, de cand m-am inregistrat pe acest forum nu stiu daca am scris atat de mult ca inainte, de cele mai multe ori iti consuma energia si timpul inutil. Am invatat multe si le voi multumi profesorilor, dar cursurile nu te ajuta daca nu exersezi. Daca am timp, las in atelier cateva produse palpabile, sa nu ramana doar vorbe blocate in dimensiunea a 2-a.