Originally Posted by Leonard:
v? �n?eleg.
eu nu m? retrag �nc? dar o s?-mi reduc timpul petrecut pe forum la maxim 15 minute pe zi. chiar am probleme cu ochii. oricum folosesc pt job foarte mult google care de asemenea are fundalul alb ?i n-am g?sit op?iunea de a schimba culoarea. mai sunt ?i alte situri �n situa?ia asta pe care uneori sunt nevoit s? ajung. cinemagia era o relaxare pt mine. acum a devenit ceva aprins ?i implicit agresiv. e normal s? evi?i ceva care-?i provoac? disconfort.
uita?i-v? la cinefan cum a r?mas f?r? utilizatori care posteaz?. sunt convins c? sunt mai multe motive dar ?i fundalul aprins cred c? a avut influen??, chiar dac? nimeni nu-?i d? seama �n mod con?tient. dac? dori?i aceea?i soart?, p?stra?i acest skin...
|
nu mi-o lua în nume de rău, da' am şi io o curiozitate, de citit, cum citeşti pe hârtie, de exemplu?! la mine una, cărţie sunt publicate încă negru pe alb. te pomeneşti că oi fi exceplţia!
nu ştiu ce browser foloseşti, însă toate, absolut toate au opţiunea de-a mări fontul; de asemenea poţi umbla de rezoluţia PCului, la contrast etc.