View Single Post
Old 22 Mar 2009, 10:32   #38
Neuptolem
Banned

Neuptolem

Tin sa anunt ca voi parasi si eu forumul, dar nu azi, in curand, pana una alta, sunt prin zona, daca vreti sa salvati trecutul nostru, istoria scrisa de fiecare pasionat p-aici, stiti ce aveti de facut, daca nu, cum era si-n trailerul Salvation-ului: "FORGET THE PAST".

Nu plec deoarece am ramas cu mai multe lucruri neterminate: 2 scenarii si cateva cronici la niste filme mult indragite. Atat. Daca am timp, daca nu, "THE FUTURE BEGIN", no?

In curand ultimele mele mesaje pe forum in care am sa comunic cu voi. Vorbesc f serios, azi-noapte nu am putut sa adorm cu gandul ca parca ma simteam scapat intr-o alta dimensiune, una oribila in care orice cosmar al tau prinde viata si nu se intampla nimic bun, numai ciudatenii impotriva ta. Criza asta v-a terminat, ori nu mai aveti bani de salarii pt vechii programatori ai "Clasicului Format" si ati fost nevoit sa re-inventati forumul cu niste novici. Un singur cuvant: incompetenta!
Una din regulile marketingului suna de genul sa mentii un serviciu asa cum s-a consacrat, fara schimbari prea capitale, colosale si bruste in randul consumatorilor fidelizati..dar vorbesc cu peretii, stiu asta.
In ultimele 2 mesaje - unul in atelier, unul la condica - imi voi explica si motivatiile mai argumentat si detaliat.

Good-bye!
Neuptolem is offline   sendpm.gif