View Single Post
Old 22 Mar 2009, 01:02   #33
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Originally Posted by Neuptolem:
Bine-ai revenit Mistah Jay!
Te rog eu civilizat - stai linistit, ca nu-mi sta in fire civilizatia da' ma prefac si io sa fiu in randul lumii - sa votezi cu "da" daca tot iti placea mai mult cum era forumul inainte, cel "Clasic".
Mai nou, unii ma mai catalogheaza si gay..de ce? R: Pt ca sunt un bou si am vrut sa revii pe forum sa scrii toate bazbaldacurile care faceau rating si nu deranjau atat de rau cum au disturbat altii linistea p-aici. Imi prevad sfarsitul pe acest forum, Mistah Jay, cimitir virtual cum de nu exista??? Nu i-a dat nimanui prin cap? Pai noi unde plecam cand ne ducem, ca doar nu ne ia Gaia pe sus.
Daca mor, nu uita sa-mi aduci flori in locul menit eternitatii virtuale, da' sa fie orhidei ca in "Adaptation", si dupa mine poti sa ti-o si tragi cu Pauline Kael pe mormantul meu si sa spui lucruri urate despre mine cu ea, nu ma supar.
Ei, dar asa cum au inviat si altii, poate inviu si eu. Dar nu inainte de a va bantui cu clone pe fiecare dintre rautaciosii mei dusmani inumani! Ha Ha Ha Ha hA ha ha, HO HO HA HA HA HA HA HA HAAAA, HA HA HA!...I'm fuck!...

Ilbibeacare! (I'll-be-back-are!)
Niii, s-or tâlnit tinerii însurätei!
Casä de piaträ vä doresc!

@Nume:
Nu te gräbi, la fel ne credea un papagal acu' doi ani jumate, si-a iesit taman pe dos!
De-abia ACUM începe adevärata CineMagie, aia veche era doar asa, un exercitiu...
Pitbull is offline   sendpm.gif