Thread: Useri debanati
View Single Post
Old 21 Mar 2009, 10:00   #13
Neuptolem
Banned

Neuptolem

O nevoie acuta in continuare de a face misto de forumisti!

Nu simt nevoia sa precizez cele de mai jos pt mine pt ca nu ma afecteaza ce dracu spui pe acolo, daca un coiot ii spune unui leu ca e strutz, nu stiu daca leul s-ar simti prost de baza coiotului (care nu e Ugly..).

Daca vrei sa "afli" ce apucaturi sexuale am, intreab-o pe EgOisM ce ii propusesem inainte de Craciun, anul trecut. Acum ca ea a reactionat fara constructivitate, tine de alti factori perturbatori, nici gand de o anomalie genetico-psihica de-a mea.

Dar atunci cand fetele te tot refuza (de o intalnire "sa ne cunoastem", nu de altceva ca doar n-oi fi violator ori dezaxat, ori violator dezaxat) incepi sa nutresti sentimente fata de personaje ca Mistah J, nu de dragoste, "relatia" mea cu "Pisoiul" e strict bazata pe loialitate, incredere, camaradenie, aproape militareste, ca un pusti pe front caruia ii mai asiguri spatele (la figurat, "spatele") din cauza ca el e mai lipsit de experienta.

Dar daca, ar fi sa dau viata oribilei tale afirmatii, poate ca orice barbat e curios cum e orgasmul feminin (a spus-o si Ernest la Big-brother in 2003 iar conversatia "din casa" pe tema asta a fost destul de dezinhibata si tratata normal si Ernest nu e gay, nici bisex). Iar in cazul asta, daca as fi vreo fatuca, numai daca as fi vreo fatuca, mi-as trage-o pe rupte, dar nu cu Mistah J, tipul e prea lipsit de masculinitate. Insa mai mult ca sigur as inclina spre a ma satisface singura in fata oglinzii cu vibratorul, gratie faptului ca cerebelul meu nu e programat sa placa vreun mascul si e setat doar sa absorb din priviri frumusetea si fascinanta specie: fetele/femeile. Ori in cel mai fericit caz as chema la mine vreuna si ne-am linge strasnic ca doua lesbiene sadea.

Merit un premiu pt dezinhibitie (probabil un dvd cu "Lolita"). lol

Dar m-am trezit pe planeta asta un tip de nota 9, mai timid la inceput, tot fetele erau vinovate, dar am invatat sa fiu nonconformist si dezinhibat sa spun lucruri curajoase si riscante.
Lipsa mea de ascunzisuri se datoreaza si faptului ca in liceu cred ca nu eram in stare sa vorbesc ceva legat de sex. Acum spun fraze de genul asta si in real life, nu numai pe net, lasand de multe ori interlocutorii blocati pur si simplu, oameni limitati; pt mine cuvintele nu au orizont, faptele da, e cu totul o alta dimensiune.
Neuptolem is offline   Reply With Quote sendpm.gif