View Single Post
Old 20 Mar 2009, 19:20   #16
corinka
Dancer in the Dark

corinka

Originally Posted by mafalda:
Am copilarit in Ticaul lui Creanga si Eminescu ( la bunicii din partea tatalui) si in Pacurari (la bunicii din partea mamei). Am facut scoala generala "Ghica Voda" (fosta Carmen Sylva) langa Biserica Bartnowski) si strada Zlataust a lui Ionel Teodoreanu. (aproape de Hala Centrala) Am locuit langa Maternitatea "Elena Doamna" Pe Sararie am facut liceul Economic nr. 1!
Mi-e un dor de Iasul copilariei mele de ma usuc si acum nu mai am la cine sa stau acolo.
Daca vreau sa vin la Iasi sa aprind o lumanare la mormintele parintilor mei trebuie sa stau la hotel! Trista soarta mea!
Cand o fi sa mor vreau sa fiu inmormantata la Iasi la cimitirul "Sfanta Treime" langa mama mea.
Asa imi place mesajul tau. Parca spui o poveste, parca esti un personaj dintr-o carte. Ce denumiri pitoresti... Sararie... Suna a loc de joaca! Eu am vizitat Iasiul pentru prima oara anul acesta, dar, din nefericire, cam in fuga. De cand imi doream... Pacat ca n-am putut sta mai mult. Cine stie cand voi mai ajunge? Poate la IIFF!
corinka is offline   Reply With Quote sendpm.gif