e cumplit. mă ustură ochii de la fondul ăsta alb

e prea lăbărţat. sunt de acord cu ce scria cineva pe topicul de la sugestii.... şi eu obişnuiam să măresc de la ctrl+ din opera cînd am citesc un text mai lung, fiind scrisul prea mic. acum dacă măresc îmi iese din ecran
prefer de o mie de ori interfaţa veche (cel puţin culorile). problema era că avea buguri de funcţionare (legate de motorul de căutare în primul rînd) şi nu neapărat cum arăta. alea trebuiau corectate. poate că unele au fost corectate (n-am verificat) dar au apărut în schimb altele noi (precum afişarea diacriticelor, dispariţia conturilor de presă... de interfaţa obositoare am zis). speram ca o schimbare de soft să facă forumul mult mai personalizabil inclusiv culorile (la text şi background) şi fonturile să şi le aleagă fiecare cum vrea şi nu doar la ce postezi tu, ci la tot ce vezi. eu nu mai găsesc nici alea cîteva opţiuni pe care le aveam înainte (precum setarea orei, a semnăturii). la editare profil n-am decît avatar, nume, prenume, adresă, parolă... alte opţiuni pt cont nu găsesc.
o altă problemă veche era expirarea logării care se petrecea prea repede, care din cîte am înţeles de pe celălalt topic a fost pusă şi aici la doar o oră. de ce nu o zi sau nelimitat? vreau să-mi rămînă marcate mesajele necitite chiar dacă timp de cîteva ore sau o noapte nu am apucat să citesc tot ce e nou, fiind inactiv pe forum, dar logat.