View Single Post
Old 17 Mar 2009, 21:31   #65
corinka
Dancer in the Dark

corinka

Daca treceti prin Cluj, mai bine ocoliti magazinul "Mega" din Piata Mihai Viteazu. Nesimtirea musteste acolo de ani buni (cu mici exceptii, mai sunt si vanzatoare simtite).
Episodul 1:
Acum vreo 8 ani, eram cu niste colege, am povestit ceva, nu mai stiu, dar am chicotit printre rafturi si o vanzatoare se tot uita suspicioasa la noi. Dupa ce am trecut de casa a venit la noi si ne-a cerut sa ne golim buzunarele, sa vada daca n-am furat ceva. Pe noi ne-a apucat rasul, iar idioata ne-a amenintat ca va chema politia. :huh:
Episodul 2:
Un an mai tarziu, o colega a patit-o si ea in respectivul magazin. A luat-o la 11 metri o cretina de vanzatoare, pentru ca si-a permis sa incerce un parfum. Din moment ce nu era sigilat, colega banuise ca era tester, doar este normal sa existe asa ceva intr-un magazin.
Episodul 3:
Altadata un individ de la paza m-a pus sa ii arat ce am in geanta, intrase la banuieli pentru ca am stat prea mult printre rafturi.
Episodul 4:
Odata, iesind fara sa cumpar nimic, dupa ce m-am tot uitat la lactate si n-am gasit iaurt de care vroiam, casierita m-a intrebat suspicioasa de ce nu am cumparat nimic! :shock:
Episodul 5:
Am luat pasta de dinti si la casa am constatat ca pretul nu era cel afisat la raft.
Episodul 6:
Anul trecut, in postul Craciunului, am cumparat de acolo crenvursti vegetali expirati. :sick: Abia acasa am observat, ca nu ma gandisem sa verific in magazin, dar de atunci am grija.
Concluzie:
Retineti! "Mega", Piata Mihai Viteazu, Cluj-Napoca = kk. :sick:
corinka is offline   Reply With Quote sendpm.gif