Ieri, stau la coada intr-un magazin vrand sa-mi iau un kinder bueno. La un moment dat in fata mea mai erau 2 persoane care deja comandasera. Eu imping banii pe tejghea, fix 25 de mii cat costa respectivul kinder bueno si cer. Tanti se rasteste la mine ca ce cred ca daca ii pun banii in fata ea ma serveste automat si ca sa stau la coada. Ma abtin sa mai zic ceva, raman acolo cu mana pe banii pusi pe tejghea.
Tanti le serveste pe celelalte doua, imi ia banii din mana si ii da rest tipei de dinainte. Pe urma se intoarce la mine si se mai rasteste odata "ce vrei?", eu ii raspund inca odata cu calm, tipa imi intinde in sfarsit kinder bueno-ul si are tupeul sa imi mai ceara inca odata banii!!! Ii explic din nou cu calm, ca banii mi-i luase din mana cu 10 secunde inainte si ii daduse tipei din fatza rest si ca nu ii datorez nimic, la care tanti incepe sa urle la mine sa dispar din magazinul ca ea nu se tiganeste cu mine, am simtit ca-mi creste tensiunea si m-am carat, fara nici un kinder bueno evident.
Nici acuma nu-mi vine sa cred cat de nesimtita a putut fi vanzatoarea asta... pur si simplu m-a lasat fara cuvinte...
|