Pauline,pe bune ca ma scoti din sarite. De ce trebuie mereu sa ma ataci ca vezi doamne am luat informatia de pe net sau mai stiu eu de unde? Fiind un fan al wrestlingului,un smark - cum sunt numiti cei care au habar de jocurile de culise,nu crezi ca e normal sa stiu aceste lucruri?Sau crezi ca m-am pus subit pe cautat doar ca sa demonstrez ca am facut research in domeniu? Intr-adevar,in film nu se "cosmetizeza" wrestlingul, intentia mea a fost de a da mai mult credit ateltilor care il practica. Interesant ca meciurile din film au fost filmate in arenele ROH si CZW si a fost prezentat footage din el la WWE RAW. Wrestlerii din show-urile aratate la TV se bucura de un tratament mult mai bun - biletele de avion,cazarile la hoteluri - toate sunt platite de catre conducere, in cazul WWE-ului. Ce sa mai spun de salariile uriase pe care le au unii. Din pacate, multe talente de acolo sunt irosite si neglijate, pentru a baga in main event-uri tipi pompati si cu priza la public. In plus mediul este mai controlat,cum un wrestler face o manevra care pune in pericol siguranta celuilalt,este ori avertizat,ori dat afara. In plus, au fost concediati numerosi wrestleri prinsi in WWE ca au folosit steroizi - toti pompatii de acolo au luat probabil steroizi inainte de a lupta in federatie, pentru a avea masa musculara imensa, acum doar si-o pastreaza prin antrenament. In federatiile independente,oamenii dau in ring tot ce e mai bun din ei si ies mult mai sifonati din meciuri,pe cateva sute de dolari. Insa nu are importanta in ce federatie practici wrestling,caci tot te tine departe de familie. Wrestlerii se afla mereu pe drumuri,dintr-un oras in altul, precum cantaretii care merg in turnee.
Filmul prezinta chiar partea mai intunecata a wrestlingului,viata acelora pentru care singura satisfactie e in ring, pe cei care fac asta din pasiune, nefiind ABSOLUT DELOC motivati de bani. Cum am spus,sunt si wrestleri pentru care toate sunt bune si frumoase. De ex. John Cena (care mi-e total antipatic, btw

) are ditamai masina, salariu de milioane,este babyface (adica "the good guy" din wrestling),main eventer,fata care se vinde cel mai bine si mai joaca si in filme produse de compania WWE Films.
In film mi-a placut includerea in film a lui Cassidy, care este oglindirea lui Randy. Ambii se folosesc de un nume de scena,ambii viseaza sa recucereasca culmile gloriei de altadata si ambii prefera viata de pe scena,in favoarea celei reale, in care nu au deloc satisfactii. Sunt atrasi unul de celalalt, fiindca se regasesc unul in celalalt. Imi place ca "The Ram" lupta cu pasiune in ring...pentru cineva de dinafara,toate acestea ar putea parea "fake",dar pentru Randy,ce face el e the real shit. La faza cu fiica sa am avut un deja-vu, stiam ca prin ceva similar trecuse si Jake "The Snake" Roberts.
Quote:
Buticut sta toata ziua pe net si pe imdebeuri si pe alte de-astea.
|
Nu stiam ca ziua are doar 2-3 ore :shock:. Te rog inceteaza sa mai pretinzi ca ma cunosti sau ca stii ce fac eu toata ziua.
Cat despre comentariile mele la filme,lungimea lor depinde de starea mea. Dar cred ca se intelege bine si din cateva randuri impresia mea generala despre ele.