View Single Post
Old 13 Mar 2009, 22:45   #16
Neuptolem
Banned

Neuptolem

Originally Posted by Pauline Kael:
Doar ii dispretuiesc pe cei care lovesc cand altii prosti,naivi(ca si in realitate mi se intampla)fac orice incercare de apropiere(normala ,fireasca,pasnica,fara nici un substrat)
Ti-am recomandat (fara in cunostinta de cauza) sa pleci din mediul amintit deoarece cu cat e mediul mai rural, cu atat devii mai bun (in sensul adevarat), la suflet, mai pasnic. Dar viata nu e asa, la oras cruzimea intrece orice nesimtire iar banii (caci despre ei e vorba) se castiga cu cat e mediul mai urban, daca nu cumva ai vreo ferma. Ma gandesc ca situatia financiara iti poate aduce o liniste decenta ce te-ar potoli incat sa-ti canalizezi energiile (negative ori pozitive) spre partea artistica. Daca cineva simte nevoia sa se izoleze, fie si pt cativa ani (2 sa zicem, mai mult e periculos), atunci as intelege.
Se spune ca iubirea se daruie cu zgarcenie dar in ziua de azi pana si prietenia se daruie cu aceeasi zgarcenie, chiar si cea virtuala. Am observat si eu ca fetele intangibile nu mai sunt atat de dragute ca cele de pe mirc din anii 2001-2004.
...Cat mai ales pe un site de profil cinematografic (cinema la nivelul mondial).
...Nici pe mess situatia nu sta mai grozav...

Originally Posted by Pauline Kael:
Ii doresc lui Neuptolem care nu exista mult succes.
Neuptolem, care nu exista caci e un personaj, nu are nevoie de urari spre succes, nici de succes, deoarece succesul la viitor e virtual, succesul la prezent e altceva, si el se castiga in fiecare secunda, daca nu faci ACUM ceva pt viitorul la care speri, nu vei avea parte de acel viitor, e o regula de viata simtita pe propria piele, probabil toti au simtit asta mai mult sau mai putin asemanator asa ca nu-mi permit sa dau lectii de viata.
Neuptolem is offline   Reply With Quote sendpm.gif