Thread: TRIVIA
View Single Post
Old 13 Mar 2009, 14:42   #12
crin3l
Guru

crin3l

Send a message via Yahoo to crin3l
Originally Posted by Chambord:
Originally Posted by crin3l:
Originally Posted by Chambord:
It's a wonderful life e la ani lumina de mediocritatea de 'Inchisoarea ingerilor' :sick: Aceasta penibilitate este cel mai popular film din toate timpurile (cf imdb Top 250) ceea ce demonstreaza clar ca inteligenta e o floare rara pe planeta
Ei hai... vezi ca crezi mai destept decat milioane de oameni carora le-a placut filmul (fiind chiar printre preferatele lor) si sigur sunt destui dintre aia care sa fie mai inteligenti decat tine... numa faptul ca ai zis asa ceva ma cam face sa ma indoiesc de marea ta inteligenta... fiindca prin aceasta afirmatie u ai vrut sa dai de inteles ca esti inteligent ca sa nu ma contrazici apoi ca unde ai zis u ca esti inteligent.

tipule, esti mester ... numai Caragiale putea scoate o asemenea fraza ... esti mai inteligent decat mine asta e, trist dar adevarat ... sunt idiot, dar am o calitate: stiu sa invat de la oamenii destepti. Asa ca imi modific radical perceptia si rectific: 'Inchisoarea ingerilor' ESTE cel mai bun film din toate timpurile iar in comparatie cu el, 'It's a wonderful life' e o panarama siropoasa. Cine zice altfel merita sa moara ! DIXIT !
Nu am zis ca sunt mai inteligent decat tine. Recunosc ca ce am scris e cam incurcat insa zic eu ca se intelege(am vrut sa zic prea multe intr-o fraza si nu prea mi-a iesit ). Spre rusinea mea nu am o exprimare buna , dar iti garantez ca la cultura cinematografica stau destul de bine si ce ai zis tu despre Shawshank Redmption e cu totul gresit sau prea dus la extrem. Nu ti-a placut filmul... e ok...dar sa zici asa ceva e prea mult . Cum am mai zis si ma repet : filmul place la milioane de oameni si garantez ca multi dintre ei nu sunt prosti , numai datorita faptului ca au vazut acest film si l-au inteles.