Nu stiu cat ai tu de a face cu interlopii, neuptolem, dar lasand la o pare puscariile ticsite in procent de 80-90% cu tigani, exista si problema disconfortului de zi cu zi.
Cine te opreste pe strada sa-ti ceara un ban, o tigara, o ceva?
Cine urla in gura mare in fata blocului la suetele improvizate?
Cine da manelele tare in masina parcata in fata casei de se zguduie tot cartierul?
Cine te agreseaza in tramvai cu tot felul de texte lacrimogene maiestrit compuse parca de Puiut din Filantropica?
Cine a acaparat parcarile publice si-ti "ofera" un loc liber daca-i dai ceva, iar daca nu iti zgarie masina?
Cine incearca sa-ti vanda pe strada direct din sacosa camere video de provenienta dubioasa?
Cine urla pe toate strazile orasului pe toate vocile si-n toate octavele "fiare vechi cumpaaaar"?
Cine mananca seminte in autobuz si face fara probleme covoras de seminte pe jos?
Cine se cearta in gura mare?
Cine e mai probabil sa te ameninte cu cutitul la drum de seara?
Cu cine n-ai vrea sa iei liftul?
Astea sunt realitati pe care n-ai cum sa le treci cu vederea, de teama sa nu fii cumva catalogat xenofob. Asa si ei ar putea fi catalogati drept românofobi, odata ce in mentalitatea lor romanii sunt o vaca de muls, material de tepuit, jefuit, niste mameluci fraieri si demni de dispret, numai buni de exploatat. Pentru ca asta reiese din comportamentul lor.
Cocalarul roman e ala care a imprumutat de la ei asemenea comportament, fiindca a vazut ca un asemenea mod de viata poate fi comod si functional, asa cum multi il imita pe becali sau vanghelie pentru ca au demonstrat ca poti fi si analfabet si plin de bani, numai tupeu si nesimtire sa ai.
si ca sa radeti putin:
Quote:
Þiganii din Italia îi acuzã pe români cã le-au stricat reputaþia
de Bogdan MUNTEANU | 23 MAI 2008
„Ne-am sãturat sã mergem în metrou ºi sã auzim «þiganca, atenþie la þigani». Azi, noi ne ruºinãm câteodatã de faptele rele ale românilor. Dacã am venit aici, e pentru am vrut sã asigurãm un viitor copiilor noºtri. Noi, rromii, vrem sã lucrãm”. Aceasta este explicaþia pentru imaginea proastã a þiganilor din Italia, oferitã de Mioara Miclescu, o þigancã din Craiova, la conferinþa intitulatã „Pactul social dintre þigani ºi Instituþii”, þinutã miercuri la Roma, relateazã corespondentul Hotnews.ro.
|