Originally Posted by StefanDo:
Nu mi-a pläcut.
(Ziceam si singur.)
Nu e purgativul, e efectul purgativului. O cäcare-pisare simultanä, da' plenarä (a partidului).
Apropo, la C.N.C. era circul de pe lume. Comisia fäcea un misto copios, eu numäram metodic instantele de cäcare-pisare, iar ei mä corectau ("Nu nu, e a opta!"), sau mä întrebau, preocupati: "Asta a câta e, a zecea sau a unspea...?" :? Pe la a treispea, ne-am läsat pägubasi.
Da' n-o sä credeti - fazä! :shock:
Deci, începe chestia. Apare pe ecran o tulburealä gri unsharff, cu un gogoloi negru-n mijloc. Muzicä... ambiantä sonorä... Pe ecran, aceeasi amoebä, palpitând, mai schimbând culorile oaresicum... Membrii comisiei, încep: "Da' ce vrea el cu chestia asta...?" :huh: O tipä: "Cred cä va intra în focus si vom vedea cä-i gaura de la veceu!" (Soundtradck-ul trecuse la dialoguri... Se aude susurul unui jet în budä, apoi vocea lui Cici Bîrborä spunând cä a fäcut pipi...) Tipa din comisie: "V-am spus eu! O sä tragä apa, si apare titlul: MARILENA!" Gaura neagrä tot oscila pe ecran, acum fondul devenise mai cäcäniu... Un tip: "Cristina, tu l-ai väzut la TIFF, zi, asa începe...?" Corcioveasca: "Posibil, nu mai tin minte...!" Eu: "Dom'le, e GASTRULA! Copilul din burta lu' Marilena, fäcut cu Sebi sau cu Smântânicä..!" In fine, dupä vreo zece minute, un tip se duce la proiectionist, si revine: "Gata, s-a rezolvat. Uitase sä punä obiectivu'!"