Thread: Oscar 2009
View Single Post
Old 09 Mar 2009, 20:53   #693
buticut
Guru

buticut

Mie inca nu mi-a sosit nimic,le astept cu nerabdare.

Originally Posted by Gloria:
Originally Posted by Suspect de bizar:
Deci cu mine ºi buticut cum rãmâne?
Pai un Pulp fiction este in coletul lui Butcut; daca v-ati inteles sa faceti schimb, ok.

Pai da,dar
Originally Posted by buticut:
Originally Posted by Gloria:
Situatia e in felul urmator: in coletul lui Buticut este un DVD Pulp Fiction; pentru ca pe mp mi-a cerut titlul acesta; eu am dedus ca-l veti schimba voi intre voi. Prin urmare, Suspect de bizar, iti vei primi de la buticut DVD-ul Pulp Fiction.

I'm afraid there has been a misunderstanding .
Eu aveam dreptul la 7 DVD-uri. Initial vroiam sa aleg 5 DVD-uri si 2 postere,dar am zis ca imi dau al 5-lea DVD in schimbul unui poster al lui suspect de bizar pe care el il castigase,adica raman cu 4 DVD-uri si trei postere (cele 2 + posterul de la suspi). Intamplarea face ca si eu mi-am dorit Pulp Fiction,DECI ar trebui ca atat eu,cat si suspect de bizar sa avem DVD-ul cu Pulp Fiction, nu doar unul dintre noi. Evident,asta daca mai aveti Pulp Fiction in stoc si pentru el,ca a fost printre ultimii clasati. Daca nu,nu stiu cum facem... :?.

Pe scurt,pachetul meu e in regula.Mai trebuie Suspect de Bizar sa primeasca un film...iar cel pe care si-l dorea era Pulp Fiction...

Rezolvati-l cumva please pe suspy,ca e un baiat de treaba,chiar daca e PRMist .
buticut is offline   Reply With Quote sendpm.gif