Originally Posted by Eufrosin:
Originally Posted by Pitbull:
Aaa, Semi, ce bine c-ai venit! 
Petrosin e jucäria mea, da' nu-s meschin, îl dau la oricine sä se joace cu el. Ia-l, si fä-i tot ce vrei tu, e voie orice, indiferent cât de snuff, bizar si kinky. O singurä rugäminte am: fii asa de drägut, si ai grijä sä nu moarä, sä nu amorteascä si sä nu lesine.
|
Ia ba d-aici si citeste:
"Si eu sunt de dreapta, nationalist, filolegionar, eurosceptic, profund credincios, si totalmente dezgustat de dezastrul absolut al asa-zisei noastre clase politice."
Stii cine-a scris asta? Chiar tu.
Asculta aici bey loaza si asculta bine: tu nu esti altceva decat un mincinos patologic, dezechilibrat psihic si probabil poponar.
Doar asta explica instabilitatea si discursul tau isteric. Un "nationalist filolegionar, profund credincios" dupa cum te-ai auto-descris, nu vorbeste ca tine si a-si paria, nu arata ca tine.
Vai de sufletul tau..
|
Well, well, well! Ai venit pe forumul CineMagia! Sa produci spaime in inimile noastre. My name is Neuptolem si iti spun atat: BAGA-TI SPAIMELE IN FUND SI MISCA-TE IN PUII MEI DE PE TOPICUL ASTA !!!! SI SCRIE SI TU DESPRE FILME CA NOI TOTI !!!! CA ASTA FACEM NOI AICEA !!!! NU NE JUCAM CA TINE CU TINICHEAUA !!!!
Nici tu poze cu arme, nici documentatie de specialitate despre eficienta armelor! Eu pregatesc un razboi, un razboi creat pt oameni ca tine. Pt asta am nevoie de arme, arme de asalt, daca ma poti ajuta cu ceva trimiti un camion pe adresa:
Str. Popa Sapca, Nr. 31, Slatina. My Soldier va fi la receptie. In caz contrar, risti un razboi cu mine, un razboi nemaintalnit niciodata pe Internet in Romania de dupa 1989.
Fratii mei de spada! Ne-am adunat azi aici pe Dealu' Cucului in miez de noapte cu luna plina sa intampinam armata celor 2 aschimodii ale lui Eufrosin! Sunt net superiori noua numeric care suntem doar unul! Some day la batranete , pe patul de moarte, blah blah, ...
SI NU VOM REGRETA ATUNCI, CA AZI, AICI, PE DEALU' CUCULUI NU AM AVUT CURAJUL SA...blah blah! Nu-i asa?!?
Cine e acest Eufrosin?!?...priviti a sa armata!...
BUM-BUM
...armata lui de 2 aschimodii care...
BUM-BUM
..Nu-i asa ca ne vom aminti aceasta zi, pardon! noapte! pe dealu' Cucului?!?
BUM-BUM
PT CA NOI SUNTEM AICI SA NE CASTIGAM!...
BUM-BUM
CASTIGAM...
FREEEEEEEEE-DOOOOOOMMM !!!!! :w00t: