Oh, sa nu uit partea cea mai palpitanta! Intra controlorul. Eu imi luasem bilet cu reducere, ca eram studenta. Imi uitasem, insa, legitimatia la Cluj, iar casiera din gara Alba-Iulia a fost draguta si mi-a dat bilet cu reducere vazandu-mi carnetul de student.
Controlorul a facut urat, ca imi face proces-verbal etc. La un moment dat imi spune ca ma poate ierta de amenda si, mai mult, vrea sa ma ajute introducandu-ma intr-o afacere. Mi-a cerut numarul de telefon, pe care i l-am dat. Nu am spus unul la nimereala de frica sa nu ma verifice dandu-mi bip si sa imi dea amenda. Imi spusese ca daca ii dau numarul, ma va suna peste doua zile el sau nevasta lui si imi vor indica o adresa la care sa ma duc, iar acolo mi se va propune o afacere foarte banoasa. Mi-a si zis de nu stiu ce studenta care in doi ani si-a luat casa si masina de pe urma afacerii! :hmm:
Evident, dupa doua zile a sunat, dar nu m-am dus la adresa de care mi-a zis. Si acum am ramas cu dilema: o fi fost vorba de prostitutie sau de trafic de droguri?
Dar cel mai tare a fost individul descult; dupa ce a plecat controlorul mi-a spus parerea lui: era convins ca sigur o fi avand controlorul vreun nepot pe care vroia sa il insoare si vroia sa ne faca cunostinta!
Dumnezeule, de unde tot rasar indivizi din astia? :?
|