Originally Posted by klein:
Originally Posted by Neuptolem:
Originally Posted by Pitbull:
Stai linistitä, numai gura e de ei. Nu e "franchete rasistä", e teribilism zgomotos.
|
Cine e teribilist zgomotos? Eu sunt teribilist zgomotos?
|
esti franchement rasist? din doua una
|
Ok. Fain. Sunt curios ce reactie ati avea voi daca ati vedea la stiri cum cadavrul tipului din spatele lui Neuptolem ar fi gasit intr-un local de interlopi (sau in preajma localului) din
my town, unde, cica daca intri esti mancat de viu. Uite ca eu am sa intru. Cu un aparat foto digital. Fireste, ca sunt un teribilist zgomotos, caci daca n-as fi asa, as fi mort deja.
Pare fictiune dar nu-i, e realitatea. Eu nu as vrea sa fac sapun din toti tiganii, ba stiu un exemplar care le da lectii romilor de bune maniere si bun simt, nici nu zici ca-i tigan desi are aspectul fizic asemanator cu ei, un fel de Winnetou autohton, not joke. Eu m-am luat de violenti, interlopi, hoti, etc. Cu manelistii e de discutat, am exagerat. Ca si cu cei ce nu citesc ori nespalatii. Dar daca nu facem sapun din ei, tot trebuie facut ceva. What!? Nimic. O iluzie infantila. Ca astia nu se dezvata de obiceiurile lor salbatice. Si, socant, mai devreme sau mai tarziu, o parte semnificativa din ei ajung: hoti, smekeri violenti, interlopi. Iar noi nu putem opri asta, nu putem face nimic, nu e tocmai incurajator, nu ma incanta sa-i admir ori sa-i iubesc chiar daca-l am pe "
Winnetou" de partea mea, nici el nu poate face nimic.
Deci, prefer sa fiu un teribilist zgomotos decat unul cu dintii sparti - nu am bani de stomatolog sa-mi pun dinti, si nici chef de radiografii nazale ca doctorii te trateaza ca pe un gunoi,
in my town, si peste tot - ori un mort "celebru" la stirile de seara.