Neuptolem a scris:
Quote:
..Diferenta a facut-o doar experienta, a fost atuul pe care am mizat, Gloria o poate confirma.
|
Cu atat mai mult daca te lauzi ca ai experienta( ce bravada fata de novicii ceilalti,mai bine ai lua niste lectii de la Bogdan Andro si Pitbull),tu doar mimezi tehnica!Despre mesaj: el nu exista,o intalnire banala si atat ,povestita banal.
In plus,incerci sa te eschivezi ca un soarece orb in gaura de shoparla,ca a fost un concurs nesemnificativ.Premiat totusi de 6 oameni parca,dintre care 3 oameni din trustul IMEDIA!!!
Frumos exemplu,incurajator.Cum sa se mai intample lucruri bune in acest stil? Va ramane doar Neuptolem cu entuziasmul,pt ca ceilaltora li se va taia orice entuziasm in aste conditii.Lucrurile vor stagna,nu mai e loc de alt concurs,alti candidati.
Halebard,regret superficialitatea profunzimii tale,atata energie risipita si focalizata gresit...Mai multa atentie tuturor.
Neuptolem a scris:
Quote:
Va vine sa credeti sau nu, am renuntat sa mai scriu (momentan) acel scenariu pt HBO motivul: lipsa experienta...voi mai astepta 1-2 ani poate m-oi maturiza, evolua, intre timp..si voi avea sanse mai mari atunci. Sunt sigur ca nu am nicio sansa dar ma gandesc ca experienta va conta pe viitor, I think...
Citat:
experienta, a fost atuul pe care am mizat, Gloria o poate confirma.
|