Originally Posted by Gloria:
CASTIGATORII CELEI DE-A II-A EDITII sunt:
Neuptolem, 11 puncte: isi poate alege 4 DVD-uri dintre titlurile mentionate
|
Aaa...Wow! WOW!
WOAUW !!!! :shock:
M-ati lasat fara cuvinte, totusi, trebuie sa spun si eu ceva, nu? :?
Aaa..as vrea sa le multumesc celor ce m-au sustinut, echipei CineMagia..aaa..Deci am fost aruncat pe primul loc? Euu??? It's that cool ! 8) Waw!....
Imediat ce am vazut rezultatele, am cautat pe you tube pt ca asta nu-mi aduce aminte decat de acest moment:
http://www.youtube.com/watch?v=cnCMq...eature=related
Cu ocazia asta: Aleluia! :w00t: Thank You Jesus! Ii multumesc Mirelei :sleep: , fata din poveste, despre care as putea sa spun foarte multe, dar in aceasta clipa e maritata la casa ei, se mai intampla, :oops: daca textul de aici a fost prima intalnire, curiosii pot "afla"
Rezolutia Epilog (dramatizat, tragedizat exagerat, desigur), ma refer la story-ul dintre
"Paul si Maria" postat la editia anterioara a concursului dragastos:
"Vechiul Modern".
Inca o data ii multumesc fetei reale ce m-a inspirat, nu ar strica sa o anunt pe aceasta cale ca primul meu premiu din viata in urma scrisului s-a datorat ei, 75% din personaj este ea, restul de 25%, poate actuala mea prietena si alte surse subconstiente.
Ce sa mai! Thank you God! Le multumesc celor care au facut parte din juriu ca nu si-au reglat cum trebuie: ochelarii, contrastul, rezolutia, rata de improspatare, samd. Ii iubesc pe toti! O iubesc pe Illo deoarece a contribuit si ea la cutezanta la care am ajuns! Ii iubesc pe hellsteed si pe Mistah J ca au murit pe frontul scrisului salvandu-mi mie pielea! Il iubesc pe Pitbull ca latra rau la mine, si mi se definesc muschii atunci cand latra si devin mai strong! Il iubesc pe Steffy ca nu m-a banat pe perioada concursului! :happy:
Nu m-asteptam, aveam o presimtire buna, mai mult legata de faptul ca nu au participat cei din "garda grea", cum ar fi Ava. Felicitari tuturor participantilor! Eu nu vad mari diferente intre story-uri. Sunt sigur ca unii din ei pot scrie mai bine ca mine, dar probabil, ca si mine la editia anterioara, nu cunosteau prea bine metodologia consursului.
Desi mai aveam in minte vreo 2-3 povesti si eram constient de riscul asumat cu acel stil, inseamna ca am jucat totusi pe-o carte buna.
Le multumesc tuturor fetelor pt ca fara ele nu ar fi putut exista prime intalniri, cel putin prime intalniri sanatoase. Ii multumesc acelui camin. Nu ar strica sa ma duc maine in fata lui si sa zbier cat ma tine gura..Whatever, iar ajunsai pe aratura.
Singura veste proasta pt mine e asta:
Originally Posted by Gloria:
dar nu poate alege prioritar fata de ceilalti concurenti pentru ca e penalizat din cauza postarii povestii dupa deadline.
|
Originally Posted by Halebardul:
daca respectai si deadline-ul...
|
Deci imi iau adio de la
"Natural born killers"???

Nu pot sa-l aleg? niste copii pe-un dvd, something..
Deoarece fiindca povestea mea a fost scrisa cu vreo 5-6 zile inainte de deadline, dar ma asteptam sa se prelungeasca iar ca anul trecut, asta m-a indus in eroare, si am depasit cu doar 24 de minute miezul noptii, intre 28.02 si 1 martie, asta pt ca sambata am fost plecat si am ajuns home abia pe la 22. Pana mi-am tras sufletul, pana am mancat ceva, pna a durat sa ma loghez pe site, pana am citit ce si ce p-aci, apoi la 00:00 m-am apucat de tehnoredactat. :huh:
Glumesc. Nesarat.
Pai as cam vrea macar cel putin daca se poate doar minim unul dintre toate acestea:
Mata Hari
Natural Born Killers
Sweet Bird of Youth
Doctor Zhivago
Casablanca
Lolita
Off:
Originally Posted by StefanDo:
iar de la neuptolem inca astept demult promisul scenariu la Terminator 4
|
Well.
Inca am sa ascult de sfaturile Generalului pana in preajma premierei adevaratului T4,
dar daca acesta ma inspira si ma zvarcoleste in interior, voi demara in forta proiectul sortit nimanuilea, T4: (varianta neuptolemiana).
Re-On: A fost supa-mega-fain! M-am simtit de-adevaratelea! Thank you Gloria! :love:
Acum, la urma urmei, cum v-ati fi asteptat sa reactionez? :huh: